BIVŠI AMERIČKI OBAVEŠTAJAC ODUŠEVLJEN TRAMPOVIM POTEZOM: Bobi Kenedi je pravi američki heroj, njegovi stavovi su vredni divljenja

Novosti online

24. 08. 2024. u 09:03

DONALD Tramp je večeras pokazao pravu klasu, time što je na binu uz stihove pesme „Heroj“ izveo Roberta Kenedija, smatra bivši američki obaveštajac Skot Riter.

БИВШИ АМЕРИЧКИ ОБАВЕШТАЈАЦ ОДУШЕВЉЕН ТРАМПОВИМ ПОТЕЗОМ: Боби Кенеди је прави амерички херој, његови ставови су вредни дивљења

Foto: EPA

- Bobi Kenedi je ovo zaslužio, posebno nakon načina na koji su se demokrate odnosile prema njemu. Bobi Kenedi je pravi američki heroj - napisao je Riter na Iksu.

Ističe da nije u svemu saglasan sa Kenedijem (npr. o Izraelu), ali da su njegovi stavovi o slobodi govora, zaustavljanju rata u Ukrajini i poboljšanju zdravlja Amerikanaca vredni divljenja.

Robert F. Kenedi Mlađi suspendovao je kampanju za predsednika SAD i podržao republikanskog kandidata Donalda Trampa u kolebljivim državama.

- U svom srcu više ne verujem da imam realan put do izborne pobede u ovoj nemilosrdnoj, sistematskoj cenzuri i kontroli medija. Ne mogu, čiste savesti, da tražim od svog osoblja i volontera da nastave da rade ili da tražim od svojih donatora da nastave da izdvajaju novac kada ne mogu iskreno da im kažem da imam pravi put do Bele kuće - istakao je Robert F. Kenedi Mlađi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje