MEDVEDEV OTKRIO ZAŠTO JE UHAPŠEN OSNIVAČ TELEGRAMA: Preračunao se

Novosti online

25. 08. 2024. u 11:06

OSNIVAČ Telegrama Pavel Durov za neprijatelje Rusije je Rus i samim tim je opasan, za razliku od Marka Zakerberga koji sarađuje sa FBI, izjavio je zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

МЕДВЕДЕВ ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ УХАПШЕН ОСНИВАЧ ТЕЛЕГРАМА: Прерачунао се

Foto: Profimedia/Mikhail Tereshchenko/ilustracija

- Za sve naše sada zajedničke neprijatelje on je Rus – i samim tim nepredvidiv i opasan. Drugačija krv. Definitivno nije Mask ili Zakerberg (koji, inače, aktivno sarađuje sa FBI). Durov mora konačno da shvati da se otadžbina, kao i vremena, ne mogu birati - napisao je Medvedev na svom Telegramu.

Prema njegovim rečima, Pavel Durov je želeo da bude svetski čovek koji dobro živi bez domovine i otišao je misleći da su mu najveći problemi u Rusiji.

- Smatrao je da su mu najveći problemi bili u Rusiji i otišao je, a potom i dobio državljanstvo/boravišnu dozvolu u ​​drugim zemljama. Želeo je da bude briljantan ‘svetski čovek’ koji odlično živi bez svoje domovine. Ubi bene ibi patria! (gde je dobro, tamo je i domovina) Preračunao se - napisao je Medvedev.

Francuski mediji su u subotu uveče javili da je osnivač Telegrama Pavel Durov priveden na aerodromu „Burže“. Durov je priveden kada je izlazio iz privatnog aviona, koji je navodno stigao iz Azerbejdžana.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: Ruski avioni u akciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)