JEZIV SNIMAK IZ RUSIJE: Ukrajinski dron udara u stambenu zgradu, više povređenih (VIDEO)

Novosti online

26. 08. 2024. u 07:15

ČETIRI osobe su povređene u napadu dronom na Saratov, uključujući jednu ženu koja je hospitalizovana u teškom stanju, saopštilo je regionalno Ministarstvo zdravlja za RIA Novosti.

ЈЕЗИВ СНИМАК ИЗ РУСИЈЕ: Украјински дрон удара у стамбену зграду, више повређених (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Telegram

- Jedna žena je hospitalizovana u teškom stanju u jednoj od medicinskih ustanova u gradu Saratovu, tri žrtve su zbrinute na licu mesta - saopštila je pres-služba.

Ranije je guverner regiona rekao da je jedna žena ranjena, a stambene zgrade oštećene u dva ključna grada ruske Saratovske oblasti kao rezultat ukrajinskog napada dronom u ponedeljak.

On je prethodno izjavio da je protivvazdušna odbrana jutros uništila dronove iznad Saratovske oblasti i da su ostaci dronova pali na stambene zgrade u Saratovu i Engelsu.

Basurgin je ranije rekao da su se hitne službe pojavile na pogođenim lokacijama u Saratovu i Engelsu, ključnim gradovima u regionu nekoliko stotina kilometara jugoistočno od prestonice.

Rusija ima vojnu bazu strateškog bombardera u Engelsu koju je Ukrajina više puta napala otkako je Moskva pokrenula svoju invaziju u punom obimu u februaru 2022.

Na snimku koji je objavljen na mrežama može se videti oštećena višespratnica u Saratovu. U Engelsu je oštećen zadnji sprat stambene zgrade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAPADNUTE POLICIJSKE STANICE, PRUGE, PUTEVI: Ubijeno najmanje 33 ljudi (VIDEO)