MUŠKARAC UBIO TROJE BRAĆE I SESTARA: Krvav zločin u predgrađu NJujorka

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

26. 08. 2024. u 23:47

MUŠKARAC na Long Ajlendu u Njujorku ubio je brata i dve sestre, kao i nećakinju pre nego što je pucao na sebe na travnjaku ispred kuće koju je delio sa svojom nedavno preminulom majkom, saopštila je policija.

МУШКАРАЦ УБИО ТРОЈЕ БРАЋЕ И СЕСТАРА: Крвав злочин у предграђу Њујорка

Foto: Profimedia

Džozef Delusija mlađi (59), verovao je da će biti isključen iz testamenta svoje majke i iseljen, rekao je danas inspektor policije okruga Nasau, kapetan Stiven Ficpatrik na konferenciji za novinare.

Policija je saopštila da je Delusija ubio brata Frenka Delusiju (71) i sestre Džoan Kerns (69) i Tinu Hamond (64), kao i njenu ćerku Viktoriju Hamond (30) u nedelju, dva dana nakon sahrane njegove majke koja je umrla 19. avgusta u 95. godini, prenosi En-Bi-Si (NBC) njuz.

Delusija je živeo u Sajosetu sa svojom majkom, dok su njegovi brat i sestra živeli van države, dok su Hamond i njena ćerka živeli takođe na Long Ajlendu. Sajoset je otprilike 90 kilometara od Menhetna.

Porodica je bila okupljena u kući preminule majke, gde je trebalo da se sastanu sa prodavcem nekretnina i razgovaraju o prodaji, rekao je Ficpatrik.

-Percepcija napadača je bila da je isključen iz testamenta i da će biti iseljen iz kuće, nemajući gde da ode. Zbog te percepcije, odlučio je tog dana da uzme napunjenu Mosberg sačmaricu, kalibra 12, da im priđe u zadnjem delu kuće i iz kuhinje ispali 12 hitaca, pogodivši svakog više od četiri puta. Potom je otišao na travnjak, viknuo o tome šta se dogodilo i pucao u sebe, rekao je Ficpatrik.

Jedan od komšija pozvao je hitnu pomoć a svih pet osoba proglašeno je mrtvim na licu mesta.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSI NA POZICIJI: Viđeni tenkovi u Kurskoj oblasti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)