LIČNI PREDMETI JEDNE OD NAJZNAČAJNIJIH LIČNOSTI 20. VEKA: Zlatni nakit Elvisa Prislija biće prodat na aukciji ovog vikenda

Novosti online

27. 08. 2024. u 16:09

ZLATNO prstenje Elvisa Prislija biće ponuđeno ovog vikenda na aukciji retkih predmeta koji su pripadali poznatima iz sveta filma i muzike.

ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ ЈЕДНЕ ОД НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ ЛИЧНОСТИ 20. ВЕКА: Златни накит Елвиса Прислија биће продат на аукцији овог викенда

Foto: AP


Na aukciji će se, između ostalog, naći i pismo koje je svom drugu iz benda i rođaku napisao član Bič Bojza, Brajan Vilson, preneo je Rojters.

Aukcijska kuća Krus GWS ponudiće skoro 400 predmeta, a među njima su i neki koji su pripadali Princu, pevačici Aliji, kao i naslednici proizvođača kafe Abigejl Folger koja je bila žrtva ubistva bande Čarlsa Mensona.

- Na ovoj aukciji biće neki komadi koji imaju jaku emotivnu vrednost za ljude - rekla je Brigit Krus, dodajući da se radi o ličnim predmetima poznatih koji su nas prerano napustili.

Među najinteresantnijim ponudama biće dva unikatna zlatna prstena Elvisa Prislija koji bi trebalo da postignu cenu između 35 i 60.000 dolara.

Tu su i mikrofon iz pevačeve rezidencije u Las Vegasu, kao i bočica pilula sa datumom mart 1977, dok je Prisli preminuo nekoliko meseci kasnije, u avgustu iste godine.

Onlajn aukcija, koja će biti prenošena uživo, održaće se 31. avgusta.

BONUS VIDEO: SRELI SMO ALENA ISLAMOVIĆA U GRADU: On je imao poruku za čitaoce

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAPADNUTE POLICIJSKE STANICE, PRUGE, PUTEVI: Ubijeno najmanje 33 ljudi (VIDEO)