UBOLI NOŽEM MAJKU DOK JE SEDELA NA TERASI: Bizaran pokušaj ubistva u Španiji, otac sa sinovima pokušao da liši života bivšu suprugu

Novosti online

27. 08. 2024. u 16:39

ŠPANSKA policija uhapsila je oca i dva sina koji su uboli nožem majku dok je sedela na terasi prodavnice sladoleda u gradu Alikante.

УБОЛИ НОЖЕМ МАЈКУ ДОК ЈЕ СЕДЕЛА НА ТЕРАСИ: Бизаран покушај убиства у Шпанији, отац са синовима покушао да лиши живота бившу супругу

Foto: AP Photo/Paul White


Oni su optuženi za pokušaj ubistva, dok je otac i bivši suprug žene optužen i za partnersko nasilje, prenosi list El Pais.

Žena stara 51 godinu primljena je u bolnicu Doktor Balmis i nije životno ugrožena.

Uhapšeni su njen bivši suprug star 47 godina, kao i njihova dva sina od 20 i 21 godine. Oni ostaju u pritvoru u policijskoj stanici u Alikanteu.

Istraga, koju sprovodi odeljenje za ubistva španske nacionalne policije, započela je nakon dojave jednog od brojnih očevidaca napada.

Trojica muškaraca dovezli su se kolima do poslastičarnice na trgu, a zatim su prišli ženi koja je na terasi sedela sa kćerkom i poprskali je biber sprejem a zatim uboli nožem u desnu stranu tela.

Istražitelji nastoje da utvrde ko je od počinilaca naneo ubode nožem, a motive svađe još nisu poznati, naveli su policijski izvori.

Trojica napadača su nakon incidenta pobegli, ali je policija uspela da ih pronađe posle osmočasovne potrage i uhapsi.
 

BONUS VIDEO: UBISTVO I SAMOUBISTVO U ALEKSINCU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla