IZBO BIVŠU DEVOJKU, PA JE ZAKLAO JER JE PATILA: Šokantno priznanje jezivog ubistva

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

27. 08. 2024. u 23:45

AJZAK Artur Arnt (18) optužen je za ubistvo drugog stepena zbog smrti Dželin Voker u gradu Murhed, koji se nalazi u Minesoti na granici sa Severnom Dakotom, blizu Farga.

ИЗБО БИВШУ ДЕВОЈКУ, ПА ЈЕ ЗАКЛАО ЈЕР ЈЕ ПАТИЛА: Шокантно признање језивог убиства

Foto: Printskrin/Iks/@WAVY_News

Kako javlja Law&Crime, Arnt je ušao u Centar za sprovođenje zakona okruga Klej oko 23 sata 19. avgusta da prijavi napad. Imao je dve posekotine na prstima. Tvrdio je da su on i Dželin bili u parku kada ih je "nepoznati beli muškarac" počeo pratiti. Rekao je da je, dok je bežao, muškarac napao njega nožem.

Oko 90 minuta nakon njegove izjave, majka Dželin pozvala je policiju da prijavi njen nestanak. Lokator na njenom telefonu preko Snepčeta odveo je policiju blizu biciklističke staze na Elm ulici i 6. južnoj aveniji. Nekoliko policajaca je pretražilo područje i pronašlo telo Dželin u reci Red, blizu šumovitog dela staze. Imala je više ubodnih rana. Policija je takođe pronašla nož i mnogo krvi.

Detektivi su razgovarali sa Arntom u bolnici. Nakon što su mu pročitali prava, isprva je ponovio istu priču koju je rekao policajcu ranije te noći, ali su njegovi iskazi bili nedosledni, primetili su detektivi.

Arnt je na kraju priznao da su on i Dželin bili u "romantičnoj vezi" nekoliko meseci, ali da se ona nedavno završila. Tvrdio je da su bili u parku kada je Dželin želela da sazna više o njegovoj novoj devojci i napala ga kada je odbio da joj kaže.

-Optuženi je izjavio da je počeo da 'seče' žrtvu i da ju je izbo oko 13 puta. Optuženi je izjavio da je pobegao sa lica mesta na trotinetu i usput bacio svoj telefon, ranac i trotinet, napisali su detektivi.

Arnt je razgovarao sa detektivima i tužiocima u drugom intervjuu. Navodno je rekao da je, nakon što ju je više puta ubo, video kako "leži i pati."

-Optuženi je izjavio da joj je tada prerezao grlo, zagrlio je i još jednom je ubo u leđa, navodi se u izjavi.

Navodno je odvukao njeno telo do reke i ostavio je tamo. Priznao je da je bila mrtva.

Detektivi su pretražili njegovu kuću u Fargu, gde su navodno pronašli krvave čarape i peškir sakriven u kuhinjskom ormariću. Takođe su pronašli krvave maramice u kupatilu.

Policija je takođe otkrila snimke sa nadzorne kamere iz parka, na kojima se vidi kako Arnt izlazi iz šumovitog područja gde su pronašli telo i odlazi na trotinetu. Tekstualne poruke na njenom telefonu navodno su pokazale da su se dogovorili da se nađu u parku oko 19.30 te večeri kada je ubijena. Svedoci su takođe rekli policiji da su videli dve osobe koje odgovaraju opisu Arnta i Dželin u to vreme.

Arnt je uhapšen i odveden u zatvor u Fargu. Izručen je u Minesotu u petak. Sudija mu je u ponedeljak odredio kauciju od milion dolara. Njegovo sledeće ročište zakazano je za 19. septembar.

Porodica Dželin opisala ju je u čitulji kao "našu prelepu, plavooku, neustrašivu i borbenu devojku koja je volela da peva i, iako je to zadržavala za sebe, imala je prelep glas."

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO - RUSI NA POZICIJI: Viđeni tenkovi u Kurskoj oblasti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OGLASIO SE MUP: Ako vidite osobu sa fotografije, odmah zovite policiju