POSAO CVETA: U Americi pomama za bunkerima „sudnjeg dana“, među klijentima – sestre Kardašijan

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

30. 08. 2024. u 00:00

U SAD je zabeležena povećana potražnja za izgradnjom bunkera „sudnjeg dana“ za zaštitu od terorističkih napada, nuklearne katastrofe i napada kriminalaca, saopštila je televizija „Foks njuz“, pozivajući se na predstavnike tržišta.

ПОСАО ЦВЕТА: У Америци помама за бункерима „судњег дана“, међу клијентима – сестре Кардашијан

Foto: EPA

-Kompanija koja se bavi izgradnjom bunkera "sudnjeg dana" iz Dalasa u Teksasu u poslednje vreme beleži rast broja klijenata, ističući da su mnogi Amerikanci danas zabrinuti zbog tenzija u društvu, navodi se u članku.

Prema rečima vlasnika kompanije „Atlas Survival Shelters“ Rona Habarda, svakodnevno stižu porudžbine, a cena izgradnje bunkera varira od 20.000 do milion dolara. Međutim, ako kupac ima neke zahteve, cena može biti i veća.

Amerikancima se nude različite vrste bunkera koji su, prema saopštenju kompanije, pogodni kao sklonište za vreme pandemije, nereda, terorističkih napada, kao i u slučaju biološke ili nuklearne katastrofe. Habard ističe da je, prema njegovim procenama, skoro polovina Amerikanaca ozbiljno zabrinuta zbog opasnosti od novog građanskog rata u SAD.

Foto: EPA

-Posao trenutno cveta, rekao je on za „Foks Njuz“.

Kako je istakao, među njihovim bogatim klijentima koji naručuju „luksuzna skloništa“ su sestre Klim i Kloi Kardašijan, bloger Mister Bist, a imaju i klijente iz drugih zemalja sveta.

(sputnikportal.rs)

BONUS VIDEO - RUSI NA POZICIJI: Viđeni tenkovi u Kurskoj oblasti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREĆI SVETSKI RAT ZBOG NAPADA NA KURSK Hitno se oglasio Kremlj o izjavi Donalda Trampa