TRAMP OPISAO PUTINA U DVE REČI: Evo šta je u svojoj novoj knjizi napisao o ruskom predsedniku

Novosti online

30. 08. 2024. u 15:41

REPUBLIKANSKI predsednički kandidat Donald Tramp opisao je u svojoj novoj knjizi ruskog predsednika Vladimira Putina kao snažnog čoveka sa kojim je imao dobre odnose, prenosi „En-Bi-Si njuz“, pozivajući se na knjigu koja će uskoro biti objavljena.

ТРАМП ОПИСАО ПУТИНА У ДВЕ РЕЧИ: Ево шта је у својој новој књизи написао о руском председнику

Foto: AP

Prema izveštajima američkih medija, nova knjiga bivšeg predsednika, „Spasavanje Amerike", biće objavljena 3. septembra. U njemu će biti prikazane fotografije ključnih trenutaka njegove političke karijere.

- Vladimir je snažan čovek, razumeli smo se i dobro smo se slagali - biće napisano na njegovoj fotografiji sa Vladimirom Putinom, prenosi „En-Bi-Si njuz“.

Napominje se da će ispod slike Tramp još jednom naglasiti da do eskalacije sukoba u Ukrajini ne bi došlo da je on bio predsednik i dalje.

Kako prenosi televizija, biće objavljena i fotografija sa kineskim predsednikom Si Đinpingom uz komentar: „Imao sam odlične odnose sa Kinom“.

Pored toga, u knjizi će se nalaziti fotografija sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom sa natpisom:

- Upoznali smo se veoma dobro u veoma kratkom vremenskom periodu.

Podsetimo, Tramp je ranije izjavio da je za SAD bolje da održavaju dobre odnose sa svetskim liderima kao što je ruski predsednik Vladimir Putin. On je rekao da očekuje da će se ponovo slagati sa Putinom ukoliko bude opet izabran na mesto predsednika.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: KIM DžONG UN NADGLEDA VEŽBU: Pogledajte nove samoubilačke bespilotne letelice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOK JE BIO RAT, OVDE SU MU ZAMERALI - SAD JE NAŠ ZET: Poznati Slovenac o poznanstvu sa Borom