UHAPŠEN STRIC NESTALE DEVOJČICE (8): Krv u kolima bi mogla pripadati detetu - cela Turska na nogama

Novosti online

03. 09. 2024. u 10:32

POTRAGA za osmogodišnjom devojčicom Narin Guran u Turskoj traje bez prekida, nestala je 21. avgusta u okrugu Baglar, u Dijarbakiru, a sada je uhapšen i stric devojčice.

УХАПШЕН СТРИЦ НЕСТАЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ (8): Крв у колима би могла припадати детету - цела Турска на ногама

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Prva osoba koja je privedena zbog nestanka osmogodišnje Narin, podsetimo, bio je njen brat zbog tragova ugriza na ruci. Međutim, stariji brat je pušten, prenosi lokalni NTV.

Istražitelji sudske medicine utvrdili su da je "nemoguće da pripadaju Narin jer bi bili tu devet dana, a ovo su bili svežiji".

- Razlikuje se mesto gde bi čovek ujeo sopstvenu ruku od mesta gde bi neko ujeo nekog dok se brani - rekli su.

Ministar pravde Ilmaz Tunc rekao je da je pronađeno dosta dokaza, ali da je malo koji relevantan u istrazi. Jedini dokaz koji je iskorišćen u ovoj fazi istrage jeste uzorak krvi od majke i oca Narin koji se poklapa sa uzorkom krvi u stričevim kolima.

Foto: Printscreen

- Na osnovu uzoraka krvi izvršeno je hapšenje, a dalje će istraga pokazati šta se dogodilo - rekao je ministar, prenosi Kurir.

Do sada je provereno 150 vozila koja su prolazila kroz region na dan nestanka. Specijalci su, podsetimo, došli do novih tragova: pronađena je odeća i komadi tkanine na kukuruznim poljima.

Pojavile su se i poslednje slike Narin pre nego što je nestala. Na snimcima, Narin se vidi kako šeta sa četiri prijatelja, a zatim odlazi i koristi brdski put, krećući se prema svojoj kući.

Prethodnih dana su pronađene dve različite dečje papuče. Međutim, utvrđeno je da nijedna ne pripada Narin Guran, navodi se u saopštenju njene porodice.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KADA NAS KONAČNO ČEKA ZAHLAĐENJE: Meteorolog Ristić za Novosti dao prognozu, ovakav septembar se ne pamti