MALOLETNIK IZBO BRATA, MAJKU I OCA 68 PUTA: Mladić (17) šokirao priznanjem - ubodi u vrat jer nije želeo da pate

Novosti online

05. 09. 2024. u 10:58

ITALIJA je ostala nema nakon saznanja da je 17-godišnji Rikardo navodno ubio nožem svoje roditelje i mlađeg brata u gradu Paderno Dunjano, a onda tokom ispitivanja rekao do detalja kako je sproveo zločin u delo.

МАЛОЛЕТНИК ИЗБО БРАТА, МАЈКУ И ОЦА 68 ПУТА: Младић (17) шокирао признањем - убоди у врат јер није желео да пате

Foto: Društvene mreže

Mladić se ubrzo nakon počinjenog zločina našao pred tužiocem kojem je priznao da je roditelje i brata ubo "68 puta i da je to bilo uglavnom u vrat jer nije želeo da pate".

Nisam mislio da ću doći do te tačke da poželim da ih ubijem, ali sam u poslednje vreme mislio samo na smrt - rekao je Rikardo.

Prema rekonstrukciji događaja, njegov 12-godišnji brat i Rikardo su noć pre ubistva igrali "soni" bez ikakve naznake da će sutradan da se dogodi ovakva tragedija.

Najviše uboda je zadobio baš mlađi brat, kojeg je prvog i napao. Nakon što je mališan vrisnuo, u sobu su utrčali roditelji koji su sledeći izbodeni.

Kako je rekao advokat 17-godišnjeg mladića, Rikardo tvrdi da "ne može tačno da objasni šta se dogodilo te noći".

Međutim, tužioci smatraju da je u pitanju ubistvo sa predumišljajem i da je Rikardo planirao ovaj porodični pokolj. Naime, cela porodica je bila na rođendanu oca, a onda je sačekao da svi zaspe i ubio ih jednog po jednog.

Dečak tokom ispitivanja insistira i kao motiv ističe da je bilo "gušenja" u porodici koje je svakodnevno osećao kao svojevrsni pritisak. Navodno, iz te anksioznosti došlo je do zločina.

Osećao sam se usamljeno i kada sam sa drugim. Nisam imao dijalog pravi ni sa kim. Kao da me niko nije razumeo - rekao je Rikardo.

Italijanski mediji prenose da su iz tužilaštva poručili da je mladić svestan "ozbiljnosti svog čina i da će učiniti šta treba da pravda bude zadovoljena".

BONUS VIDEO:

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!