MEDVEDEV: Ne snima Holivud uzalud filmove o građanskom ratu u SAD

Novosti online

07. 09. 2024. u 17:33

NI Donald Tramp ni Kamala Haris neće ukinuti sankcije Rusiji u slučaju da pobede na izborima u SAD, naveo je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije.

МЕДВЕДЕВ: Не снима Холивуд узалуд филмове о грађанском рату у САД

FOTO: AP/Tanjug

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev smatra da je bivši predsednik SAD Donald Tramp sistemski političar i da neće ukinuti sankcije Rusiji ako pobedi na predsedničkim izborima u novembru.

- Donald Trampa je naljutila aktuelna administracija i preti ukidanjem sankcija Rusiji. Hoće li ih ukinuti ako ga izaberu? Naravno da neće - napisao je Medvedev na Telegramu. 

Tramp, kao biznismen, shvata da sankcije štete dominaciji dolara u svetu, ali nedovoljno da organizuje revoluciju u SAD i pobuni se protiv antiruske linije ozloglašene duboke države, koja je mnogo jača od svakog Trampa, napisao je Medvedev.

S druge strane, ni od Kamale Haris ne treba očekivati nikakva iznenađenja, dodao je Medvedev.

- Ona je neiskusna i, kako tvrde njeni neprijatelji, jednostavno glupa. Za nju će pripremati lepe besmislene govore i dosadne ispravne odgovore na pitanja koje će ona, zarazno smejući se, čitati sa telepromptera - naveo je Medvedev.

Tokom celog 20. veka su postojale sankcije protiv SSSR-a, a u 21. veku su se vratile u do sada neviđenom obimu, napisao je Medvedev.

Sankcije protiv Rusije će prema njegovim rečima trajati zauvek, ili, "bolje rečeno, sve do sloma SAD tokom neizbežnog novog građanskog rata".

- Ne snimaju u Holivudu uzalud filmove o tome -  zaključio je Medvedev.

(rt.rs)

BONUS VIDEO: KURSKA KLANICA: Ukrajinci se sakrili u kuću, a onda su rusi udarili svom snagom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVAT BAŠ NISKO PAO: Nekadašnji rival Novaka Đokovića i Ju-Es opena proživljava težak period