ALARMANTNO UPOZORENJE EVROPI ZBOG KURSKE ELEKTRANE: Ako se nešto desi uticaće na sve zemlje

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

08. 09. 2024. u 19:33

POSLEDICE potencijalne katastrofe u nuklearnoj elektrani Kursk usled ukrajinskih napada mogu da utiču na Evropu, upozorio je general-major Apti Alaudinov, zamenik načelnika Glavnog vojno-političkog odeljenja Oružanih snaga Rusije i komandant komandosa specijalnih snaga Ahmat.

АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ ЕВРОПИ ЗБОГ КУРСКЕ ЕЛЕКТРАНЕ: Ако се нешто деси утицаће на све земље

Foto: Profimedia

- Evropa, koja je naš najbliži sused, uzima znake iz Amerike. Danas se igraju sa nuklearnom elektranom, koja se nalazi na teritoriji Rusije, u Kurskoj oblasti. Ali dok Amerikanci pokušavaju da igraju neku vrstu igrica sa Rusija udarivši u nuklearnu elektranu u gradu Kurčatovu, Evropa mora da shvati da ako se dogodi bilo kakva katastrofa u ovom objektu, ova katastrofa će uticati na evropske zemlje - rekao je on u video snimku objavljenom na svom Telegram kanalu.

On je rekao da ne razume „zašto je Evropa popustila američkim globalističkim interesima i čini sve da Amerika napravi katastrofu koja bi pogodila ne samo Rusiju i Ukrajinu, već i celu Evropu, prenela je agencija TASS.

BONUS VIDEO: PUTIN STIGAO U MONGOLIJU  - Pogledajte doček koji je priređen povodom dolaska ruskog predsednika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MA, KAKAV DOPING, JA SAM NAJBOLJI! Janik Siner osvojio Ju-Es open 2024 posle neviđenog skandala, slede tektonske promene na ATP listi