ŠTA JE KAMALA HARIS POKUŠALA DA SAKRIJE TOKOM DEBATE SA TRAMPOM? Psihijatar analizirao sve - Ovo je bila Trampova najbolja rečenica

Марија Стевановић
Marija Stevanović

11. 09. 2024. u 15:01

NEŠTO manje od dva meseca do predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim državama, bivši američki predsednik Donald Tramp suočio se sa aktuelnom potpredsednicom Kamalom Haris u dugoočekivanoj debati.

ШТА ЈЕ КАМАЛА ХАРИС ПОКУШАЛА ДА САКРИЈЕ ТОКОМ ДЕБАТЕ СА ТРАМПОМ? Психијатар анализирао све - Ово је била Трампова најбоља реченица

Foto: Tanjug/AP photo

Donald Tramp je izneo neke dobre stvari tokom predsedničke debate, dok je potpredsednica Kamala Haris uspela da izbegne problematične tačke, rekla je za Sputnjik psihijatar dr Kerol Liberman.

Ona je debatu opisala kao izuzetno uznemirujuću i napomenula da se bivši državni tužilac Kalifornije Kamala Haris pripremila za debatu više nego za bilo šta drugo u svom životu.

- Da bi sakrila svoj sindrom prevaranta, zapamtila je rečenice za koje se nadala da će izbaciti Trampa iz koloseka. Sindrom prevaranta je kada osoba zna da nema kvalifikacije za poziciju na kojoj se nalazi, pa se oseća kao varalica. Kamala nema kvalifikacije da bude potpredsednik, a kamoli predsednik. Sigurno i sama zna da ju je Bajden odabrao za potpredsednika zato što je ona „obojena žena“. Izabrao ju je da bi dobio glasove tih demografskih grupa, a ne zato što je bila najkvalifikovanija - primetila je Kerol Liberman.

Što se tiče Trampa, on je bio previše zabrinut da ne izgleda kao da gubi kontrolu ako zagrize Kamalin mamac, smatra ovaj psihijatar.

Ona je primetila da je jedna od Trampovih najboljih rečenica bila kada je za potpredsednicu, zbog njenog oca Donalda Džej Harisa, rekao „da je marksista, što svi znamo da je istina”.

- Znao je za njene mračne tajne i trebalo je da otkrije više njih. Kamala je s vremena na vreme razotkrivala svoje slabosti praveći grimase i pokušavajući da jače napadne Trampa, na primer kada je pribegla optužbi da je (Tramp) zločinac - primetila je ona.

Doktorka Liberman je izrazila nadu da će doći do druge debate između Trampa i Harison i da će bivši predsednik imati priliku da razotkrije "više njenih zlokobnih planova za Ameriku".

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

ŽENA SAVREMENOG DOBA PRED IZAZOVIMA: Najrazličitijih faktori razaraju porodicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?