SUPRUG JE USMRTIO, PA SE NA BIZARAN NAČIN REŠIO TELA? Ubistvo manekenke Kristine Joksimović i dalje pod velom tajni, mnogi detalji nejasni

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

12. 09. 2024. u 08:15

UBISTVO Kristine Joksimović, švajcarske manekenke srpskog porekla, bilo je velika glavobolja za tamošnju policiju dok nije otkriveno šta se krije iza krvavog zločina.

СУПРУГ ЈЕ УСМРТИО, ПА СЕ НА БИЗАРАН НАЧИН РЕШИО ТЕЛА? Убиство манекенке Кристине Јоксимовић и даље под велом тајни, многи детаљи нејасни

Foto: Društvene mreže

Švajcarski portal Blik istražio je slučaj ubistva Kristine koju je suprug zadavio, potom isekao, a onda delove tela samleo u blenderu.

Nakon saopštenja policije Bazel-Landsa po otkriću zločina, mnogi detalji su ostali nejasni. Nadležni organi su bili veoma suzdržani i nisu saopštili ni starost ni pol žrtve i uhapšene osobe. Takođe, rečeno je da žrtva još nije identifikovana.

Jedino je bilo jasno da je jedna osoba pronađena mrtva, kao i koja je osoba koja je pronašla telo i odmah pozvala policiju.

Foto: Društvene mreže

Policija je stigla na mesto događaja i ubrzo uhapsila osumnjičenog. Nekoliko dana kasnije, tužilaštvo je izašlo u javnost s informacijama o starosti i polu učesnika događaja.

Blik javlja da je bračni par, Kristina i njen muž Tomas, živeo u luksuznoj četvrti Biningena. Prema rečima jedne komšinice, u kući su živela i njihova dva mala deteta.

Jedan od porodičnih prijatelja rekao je da ništa nije ukazivalo na jeziv zločin koji se dogodio.

- Za mene su izgledali kao savršena porodica - rekao je taj prijatelj za Blik.

Ali drugačije svetlo na bračne odnose bacio je drugi porodični prijatelj, koji je rekao da u toj vezi nisu baš tekli med i mleko.

- Već mesecima su imali probleme. Navodno je policija već morala da interveniše zbog fizičkog nasilja - rekao je taj prijatelj.

On je dodao da Kristinin suprug Tomas potiče iz bogate porodice.

Međutim, šta je nateralo Tomasa da počini ovako jeziv zločin, i dalje ostaje nejasno.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: SNIMCI SA LICA MESTA: Ovo je kuća u kojoj je majka ubila ćerku u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo