"TREĆE DEBATE NEĆE BITI" Tramp odbio da uđe u borbu sa Haris, tvrdi da je pobedio

Jovana Švedić

12. 09. 2024. u 21:48

BIVŠI američki predsednik i republikanski kandidat na ovogodišnjim izborima Donald Tramp, saopštio je putem svoje mreže "Tru Sošal" da odbija treću debatu sa aktuelnom potpredsednicom Kamalom Haris.

ТРЕЋЕ ДЕБАТЕ НЕЋЕ БИТИ Трамп одбио да уђе у борбу са Харис, тврди да је победио

Foto: Tanjug/AP photo

Kampanja Haris izjavila je da su Demokrate spremne i žele da učestvuju u još jednoj debati, nakon prvog sastanka predsedničkih kandidata na debati u Filadelfiji u utorak.

Tramp je u objavi izjavio da ankete jasno pokazuju da je pobedio u debati protiv "drugarice" Kamale Haris u utorak uveče.

- Kada nagradni borac izgubi, prve reči su mu "želim novu borbu". Ankete jasno pokazuju da sam pobedio protiv drugarice Kamale Haris, kanditatkinje radikalne levice demokrata u utorak uveče i ona je odmah pozvala na drugu debatu. Ona i Krivi Džo su uništili našu državu sa milionima kriminalaca i mentalno poremećenim ljudima koji su došli u SAD totalno neproverenim, sa inflacijom bankrota naše srednje klase. Svi znaju ovo, kao i za sve druge probleme koji su napravili Kamala i Džo. Pričali smo o tome detaljno na prvoj debati sa Džoom i drugoj debati sa drugaricom Haris. Ona nije htela da se pojavi na Foksovoj debati i odbila je isto i En-Bi-Si i Si-Bi-Es. KAMALA TREBA DA SE FOKUSIRA NA STVARI KOJE JE TREBALA DA RADI U PRETHODNE ČETIRI GODINE. NEĆE BITI TREĆE DEBATE! - navodi se u Trampovom saopštenju.

Ubrzo nakon Trampove objave na društvenim mrežama, Haris je izašla na scenu na mitingu u Severnoj Karolini gde je izrazila želju da se ponovo suoči sa bivšim predsednikom.

- Verujem da dugujemo biračima da imamo još jednu debatu, jer ovi izbori i ono što je u pitanju ne mogu biti važniji -  rekla je Haris pristalicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao