ZA DESET DANA LETOVANJA NAPRAVIO NEKOLIKO STRAVIČNIH ZLOČINA: Novi detalji sa Krita, Srbin šokirao sve svojim postupcima

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

14. 09. 2024. u 12:24

SRPSKI turista (47) bio uključen u seriju teških saobraćajnih nesreća. Tokom samo 10 dana boravka na Kritu, vozeći pod dejstvom alkohola, na pešačkom prelazu usmrtio je pešaka (84), a par dana nakon toga opet seo za volan i povredio dve žene.

ЗА ДЕСЕТ ДАНА ЛЕТОВАЊА НАПРАВИО НЕКОЛИКО СТРАВИЧНИХ ЗЛОЧИНА: Нови детаљи са Крита, Србин шокирао све својим поступцима

Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Varaklas

Najnoviji incident dogodio se juče u popodnevnim satima na arheološkom nalazištu Malija, gde je, upravljajući iznajmljenim automobilom i bez vozačke dozvole, lakše povredio dve žene iz Češke, koje su se vozile sa njim, starosti od 25 i 50 godina, pišu grčki mediji.

Tokom hapšenja podvrgnut je alkotestiranju i ispostavilo se da je vozio pod velikim dejstvom alkohola u krvi.

Usmrtio pešaka na pešačkom prelazu

On je priveden u policijsku stanicu u Maliji, gde se ispostavilo da je tokom svog boravka na Kritu izazvao još jednu saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba.

Naime, 3. septembra učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je pregazio pešaka (84), koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici nakon 24 sata.

Grčka policija mu je tada oduzela vozačku dozvolu, a sada se istražuje kako je uspeo da iznajmi automobil bez dokumenata.

(Blic)

BONUS VIDEO: Snimak jezive nesreće na Begaljičkom brdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE ŽELIM DA POVERUJEM DA SE TO DESILO: Avramović u šoku zbog Svetislava Pešića, nada se filmskom raspletu