NETANIJAHU POSLAO OŠTRU PORUKU: Izrael će ''skupo naplatiti'' napad Huta

Novosti online

15. 09. 2024. u 15:14

IZRAELSKI premijer Benjamin Netanijahu poručio je danas Hutima u Jemenu da će Izrael "skupo naplatiti" napad na izraelsku teritoriju.

НЕТАНИЈАХУ ПОСЛАО ОШТРУ ПОРУКУ: Израел ће скупо наплатити напад Хута

Tanjug


- Huti bi trebalo da znaju da ćemo skupo naplatiti bilo kakav pokušaj da nam naškode", rekao je on na početku nedeljnog sastanka kabineta, prenosi "Tajms of Izrael".

Netanijahu je istakao da se trenutna situacija na severu Izraela "neće nastaviti" i izrazio rešenost da učini sve što može kako bi evakuisano stanovništvo iz tog regiona vratio kućama.

Ranije danas, jemenska militantna grupa Huti preuzela je odgovornost za napad balističkim raketama, koje su jutros prvi put imale domet do centralnog dela Izraela, i zapretila novim napadima.

U Tel Avivu i širom centralnog Izraela jutros su se oglasile sirene za vazdušnu uzbunu, a vojska je saopštila da su rakete zemlja-zemlja ispaljene iz pravca Jemena.

BONUS VIDEO: PALESTINSKI PROTESTANTI U VAŠINGTONU: Pogledajte kako spaljuju lik Netanjahua

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

IBRAHIMOVIĆ U CENTRU SKANDALA: Italija bruji o Zlatanovoj osveti, oterao trenera iz Milana, ovo je pravi razlog