''ČULI STE PUCNJAVU U MOJOJ BLIZINI'': Oglasio se Donald Tramp povodom incidenta ispred njegovog golf kluba, nalazi se na bezbednom

Novosti online

15. 09. 2024. u 23:01

AMERIČKI predsednički kandidat Donald Tramp nalazi se na bezbednom mestu nakon pucnjave ispred njegovog golf kluba na Floridi.

ЧУЛИ СТЕ ПУЦЊАВУ У МОЈОЈ БЛИЗИНИ: Огласио се Доналд Трамп поводом инцидента испред његовог голф клуба, налази се на безбедном

Foto Tanjug/AP/ Mark Humphrey

Bivši predsednik poslao je nakon incidenta i-mejl svojim pristalicama kako bi ih obavestio da je na sigurnom i da nije povređen.

- Čuli su se pucnjevi u mojoj blizini, ali pre nego se glasine prošire želim da ovo čujete direktno od mene: Bezbedan sam i dobro. Ništa me neće usporiti. Nikada se neću predati! Uvek ću vas voleti zbog vaše podrške - napisao je Tramp u poruci.

Pripadnici Tajne službe, podsetimo, kako navodi NY Post, otvorili su vatru na muškarca koji je ušao na golf teren u Vest Palm Biču na kome se u tom trenutku nalazio bivši američki predsednik Donald Tramp koji je igrao golf sa prijateljima.

Tajna služba je Trampa odmah odvela na bezbedno mesto dok NYP nezvanično navodi da su agenti otvorili vatru kad su primetili da muškarac nosi u rukama nešto što je izgledalo kao cev pištolja.

Tramp je prethodno povređen u atentatu u Pensilvaniji 13. jula.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: TRAMP SLETEO U MILVOKI: Pojačana bezbednost nakon pokušaja atentata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUKLA BRUKA! Alkaraz priznao da se folira tokom mečeva