OBJAVLJEN SNIMAK HAPŠENJA TRAMPOVOG ATENTATORA: Policajci opkolili njegov auto i stavili mu lisice (VIDEO)

Novosti online

16. 09. 2024. u 19:22

TRENUTAK kada su policajci uhapsili osumnjičenog za pokušaj ubistva bivšeg predsednika Donalda Trampa na Floridi snimljen je na video kameri koji su nosili oficiri i objavljen u ponedeljak popodne.

ОБЈАВЉЕН СНИМАК ХАПШЕЊА ТРАМПОВОГ АТЕНТАТОРА: Полицајци опколили његов ауто и ставили му лисице (ВИДЕО)

Foto: Iks/Printskrin

Rajan Raut (58) uhapšen je u nedelju na severnom međudržavnoj autoputu 95 nakon što su policajci opkolili njegovo vozilo, rekao je šerif okruga Martin Vil Snajder.

Amerikanac Rajan Vesli Raut (58), koji je uhapšen zbog bezbednosnog incidenta na Floridi koji FBI istražuje kao pokušaj ubistva republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa, danas je pred federalnim sudom optužen za nezakonito posedovanje vatrenog oružja i posedovanje vatrenog oružja sa izbrisanim serijskim brojem.

Raut je uhapšen u nedelju nedugo nakon što je pobegao pošto su agenti tajne službe otvorili vatru na njega jer je uperio poluautomatsku pušku ka golf klubu bivšeg predsednika Donalda Trampa u Vest Palm Biču na Floridi, dok je Tramp igrao golf. Republikanski predsednički kandidat je nepovređen i na bezbednom, saopštila je policija, a FBI incident istražuje kao pokušaj ubistva.

Pucnjava se dogodila oko dva meseca nakon što je Tomas Metju Kruks izveo atentat na Trampa na skupu u Batleru, u Pensilvaniji 13. jula, kada je Tramp zadobio povredu uha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)