"KAZNA MORA BITI NEIZBEŽNA" Medvedev zapretio "neprijateljima Rusije" - Spremite se, dolazimo po vas

Novosti onlajn

17. 09. 2024. u 16:00

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev pozvao je da se pamte zločinački apeli sa Zapada da se Ukrajini dozvole napadi na Rusiju i da Moskva pripremi odmazdu.

КАЗНА МОРА БИТИ НЕИЗБЕЖНА Медведев запретио непријатељима Русије - Спремите се, долазимо по вас

Dmitrij Medvedev, Foto AP

Medvedev je na Telegramu skrenuo pažnju na izjave zapadnih predstavnika koji pozivaju da se dozvole napadi „u dubinu ruske teritorije“ NATO oružjem.

„Očigledno je da ni sada na Zapadu ne postoje ograničenja za izvođenje takvih napada. Moramo se detaljno pripremiti da ih odbijemo. Ali želim da kažem nešto drugo: treba da pamtimo zločinačke apele pojedinih zapadnih izroda i da se pripremimo za odmazdu. Postoje brojni primeri u istoriji kada je osveta stigla kasnije“, istakao je on.

Istovremeno je podsetio na primere odmazde SSSR i današnje Rusije, a koja je stigla, između ostalih, i ukrajinske neonaciste Evgenija Konovaleca i Stepana Banderu.
Po rečima Medvedeva, takve operacije se uvek pažljivo planiraju.

„Ovde je glavna stvar – neizbežnost. Nije toliko bitno kada će tačno stići kazna. Važno je da bude neizbežna. Da svaki nitkov, bez obzira na veru, naciju, položaj, a koji je počinio zločine protiv naše zemlje i našeg naroda ili koji poziva 'Ubijajte civile u Kursku' zna da će po njih doći“, zaključio je Medvedev.

Prethodno, Putin je saopštio da će upotreba zapadnog oružja dugog dometa protiv Rusije značiti direktno učešće zemalja NATO-a u konfliktu u Ukrajini.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

PUSTOŠ POSLE POPLAVA U ČEŠKOJ: Prijavljeni prvi smrtni slučajevi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje