ODE FERARI... Sud u Rumuniji odlučio da se Tejtu oduzmu luksuzni automobili

Tanjug

01. 10. 2024. u 20:20

INTERNET influenser i bivši kik-bokser Endrju Tejt moraće da se odrekne luksuznih automobila u vrednosti od oko četiri miliona evra koji su zaplenjeni od strane tužilaštva u okviru druge krivične istrage koja je povezana sa optužbama za trgovinu ljudima, presudio je danas rumunski sud.

ОДЕ ФЕРАРИ... Суд у Румунији одлучио да се Тејту одузму луксузни аутомобили

Foto: Printskrin/Tviter/@Cobratate

Tejtu je u avgustu određen kućni pritvor tokom druge istrage po optužbama za formiranje organizovane kriminalne grupe, trgovinu ljudima, trgovinu maloletnicima, seksualni odnos sa maloletnikom i pranje novca, prenosi Rojters.

Tužioci takođe istražuju Endrjuovog brata Tristana i četiri druga osumnjičena, koji su pod sudskim nadzorom, što je blaža preventivna mera od kućnog pritvora. Kao deo istrage, tužilaštvo je zaplenilo automobile i drugu imovinu, ali Tejtovi su se žalili na zaplenu. Automobili uključuju dva Meklarena, četiri Ferarija, jedan Majbah, Maserati i Lamburgdžini, rekli su Tejtovi predstavnici.

Branilac braće Tejst Eugen Vidinek, pozdravio je odluku, rekavši u saopštenju da "nije mogla biti drugačija, s obzirom na detalje slučaja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”