ZID ĆUTANJA JE SADA SRUŠEN: Didiju pristiže 120 tužbi iz NJujorka, Los Anđelesa i Majamija

Jovana Švedić

01. 10. 2024. u 22:18

MOGUL Šon "Didi" Koums, koji je prošlog meseca uhapšen nakon što je federalna velika porota podigla optužnicu protiv njega, sada se suočava sa još 120 optužbi za nedolično seksualno ponašanje.

ЗИД ЋУТАЊА ЈЕ САДА СРУШЕН: Дидију пристиже 120 тужби из Њујорка, Лос Анђелеса и Мајамија

Foto Shutterstock

Toni Bazbi, advokat iz Teksasa, izjavio je danas na konferenciji za novinare da zastupa 120 osoba koje tvrde da se Kombs nedolično ponašao tokom dve decenije, prenosi Gardijan.

- Mi ćemo iza zatvorenih vrata razotkriti one koji su omogućili ovo ponašanje. Mi ćemo se baviti ovim pitanjem bez obzira na koga dokazi upućuju", rekao je Bazbi.

Kako je dodao, najveća tajna u industriji zabave, koja zapravo uopšte nije bila tajna, konačno je otkrivena svetu.

- Zid ćutanja je sada srušen - istakao je on.

Jedan od advokata tužilaca Endrju Van Arsdejl, rekao je za Vašington post da su predstojeći podnesci "bez presedana po obimu" i da uključuju navode i muškaraca i žena koji su bili stari od devet do 38 godina u vreme navodnih napada.

Van Arsdejl je dodao da će u narednim nedeljama biti podneto 120 pojedinačnih tužbi u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju.

(Tanjug)

BONUS VIDEO:

SVETSKO PRVENSTVO U TANGU: Pogledajte plesače kako se takmiče u najzanosnijem plesu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona