ĐULIJANIJEVA ĆERKA PODRŽAVA HARIS: Uprkos bliskim odnosima oca i Trampa, evo zašto je izabrala Kamalu

Jovana Švedić

03. 10. 2024. u 20:35

KEROLAJN Rouz Đulijani, ćerka bivšeg ličnog advokata Donalda Trampa i bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudija Đulijanija, podržala je Kamalu Haris, rekavši da je to bila teška odluka zbog "oluje emocija" povezane sa vezom njenog oca sa republikanskim predsedničkim kandidatom.

ЂУЛИЈАНИЈЕВА ЋЕРКА ПОДРЖАВА ХАРИС: Упркос блиским односима оца и Трампа, ево зашто је изабрала Камалу

Foto: Printscreen

Kerolajn je izrazila podršku demokratskom kandidatu u pismu koje je objavio Veneti Fer. 

U svom prvom intervjuu za Si-En-En nakon objave o podršci, rekla je Erin Burnet da je imala poteškoća da podeli svoje mišljenje imajući u vidu da može da ugrozi njen odnos sa 80-godišnjim ocem Rudijem Đulijanijem.

Kerolajn je navela da nije još informisala svog oca u vezi njene podrške Haris.

- Totalnost toga što je ovo najteža stvar koju sam ikada napisala. Opet, ovaj trenutak i ovi izboru su toliko veći od nas samih - napisala je Đulijani u pismu.

Kerolajn veruje da je Haris "jedina šansa za bolju budućnost" Sjedinjenih Američkih Država.

- Poslušajte mene, Tramp uništava sve što dotakne. Videla sam kako se to dešava mojoj porodici. Ne dozvolite da se to dogodi vašoj, ili da se dogodi našoj zemlji- upozorila je narod u pismu.

Takođe je naglasila očeve probleme sa zakonom, uključujući državne optužbe u vezi sa izbornim pitanjima u Džordžiji i Arizoni, kao i presudu za klevetu koju su protiv njega izrekla dva bivša izborna radnika Džordžije.

Na pitanje tokom intervjua da li se plaši da bi njen otac mogao da ode u zatvor, ona je priznala da je to zastrašujuća pomisao, ali je naglasila njen fokus na budućnost i svoju podršku Kamali Haris.

(Indija Tudej)

BONUS VIDEO:

SVETSKO PRVENSTVO U SURFOVANjU: Pogledajte kako psi i njihovi vlasnici surfuju na takmičenju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti