EKSPLOZIJA U MOSKVI: Među povređenima i dete, pokrenuta istraga za pokušaj ubistva

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

15. 10. 2024. u 09:54

TRI osobe, među kojima i jedno dete, povređene su u eksploziji automobila na jugozapadu Moskve, saopštilo je danas moskovsko odeljenje Istražnog komiteta Rusije i potvrdilo da je otvorena istraga za pokušaj ubistva.

ЕКСПЛОЗИЈА У МОСКВИ: Међу повређенима и дете, покренута истрага за покушај убиства

Foto: AP

Nastradali su prebačeni u gradske zdravstvene ustanove, navodi se u saopštenju Istražnog komiteta, prenosi agencija Interfaks.

Istražitelji i kriminolozi Istražnog komiteta, zajedno sa operativnim službama, vrše uviđaj na mestu incidenta i u narednom periodu znaće se više o vrsti eksploziva i zdravstvenom stanju povređenih, saopšteno je iz Istražnog komiteta Rusije.

Ranije su lokalni mediji objavili da je u Profsojuznajskoj ulici eksplodirala naprava domaće izrade postavljena između haube i šoferšajbne vozila, pri čemu su povređene tri osobe, među kojima i jedno dete.

Policijske službe su potvrdile agenciji Interfaks da je jedna od žrtava Viktor Mišačov, biznismen koji je na čelu ili je suvlasnik više desetina kafića i restorana u Moskvi, Sankt Peterburgu, Tatarstanu, Sverdlovsku i Novosibirsku.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: ZGRADE I VOZILA GORE: Pogledajte Belgorod nakon granatiranja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (FOTO)