SNIMAK PRESRETANJA AMERIČKOG BOMBARDERA: Ruski pilot "mahnuo" krilima posadi B-52, pokazao im kakvo oružje nosi (VIDEO)

Novosti online

30. 08. 2020. u 18:34

NA INTERNETU se pojavio video snimak iz kabine američkog bombardera B-52 kog su presrela dva ruska lovca Su-27, piše RIA Novosti.

СНИМАК ПРЕСРЕТАЊА АМЕРИЧКОГ БОМБАРДЕРА: Руски пилот махнуо крилима посади Б-52, показао им какво оружје носи (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Na snimku se vide ruski lovci kako lete paralelno sa američkim bombarderom. U jednom trenutku pilot jednog "Suhoja" "mahao" je krilima posadi B-52, na taj način demonstrirajući pilotu bombardera da je "krcat" raketama i naoružanjem.

Nakon toga, preleteo je iznad bombardera i nestao sa vidika, a njega je ispratio i drugi lovac.

Pentagon se požalio da su akcije ruskih pilota „izazvale turbulencije“ posadi američkog bombardera.

Nije precizirano kada se incident dogodio, a komanda vazduhoplovstva SAD tvrdi da se presretanje odvijalo iznad Crnog mora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (8)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!