RUSKI EKSPERT UPOZORIO SVE: Ako ovo dopustite, ni maska vas neće spasiti!

Novosti online

11. 10. 2020. u 13:53

BIVŠI glavni lekar Rusije, poslanik Državne dume Genadij Oniščenko smatra da restriktivne mere u vezi sa pandemijom korona virusa ne bi trebalo da budu oštre, već „adekvatne“.

РУСКИ ЕКСПЕРТ УПОЗОРИО СВЕ: Ако ово допустите, ни маска вас неће спасити!

Foto: Printskrin

Za efikasnu borbu protiv virusa potrebna je „zlatna sredina“, siguran je Oniščenko, kada postoji dogovor vlasti i građana, kada se zajedno bore.

- Sad imamo sve. Postoje dijagnostike, najvažnije što imamo su sredstva za specifičnu prevenciju, odnosno vakcinu. I najvažnije je da smo naučili kako se leči KOVID-19 - dodao je.

Pandemija će se završiti čim ljudi prime vakcinu i razviju imunitet, siguran je on.

- Pustite da ova prokleta zaraza živi svoj život, i mi ćemo ići napred. Ako se uspaničite, ni maska vas neće spasiti! - Naglasio je Oniščenko.

(KP.RU)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!