BAJ BAJ KOVID: Tramp pozvao virus korona da ne izađe na glasanje (VIDEO)

Novosti online

24. 10. 2020. u 21:19

KANDIDAT Republikanaca i aktuelni predsednik Amerike Donald Tramp je na predizbornom mitingu pozvao virus korona "da ne glasa".

БАЈ БАЈ КОВИД: Трамп позвао вирус корона да не изађе на гласање (ВИДЕО)

Foto: EPA

On je, između ostalog, najavio da posle 4. novembra građani Sjedinjenih Američkih država više neće slušati o virusu Kovid - 19.

- Kovid, Kovid, Kovid, Kovid. Inače, posle 4. novembra više nećete slušati o tome - rekao je Tramp na predizbornom mitingu u Severnoj Karolini.

Zatim je "pozvao" koronu da ne izađe na glasanje.

- Kovide, kovide, molim te nemoj da ideš i glasaš Kovide. Molim te, ni u kom slučaju ne idi na glasanje.

Podsetimo, predsednik SAD je i sam preležao virus korona. On je bio smešten u bolnici Volter Rid i primao specijalnu terapiju koja je uključivala i lek koji je dostupan i u Srbiji - remdesivir.

Od početka pandemije, američki predsednik je imao nekoliko skandaloznih nastupa u vezi ovog virusa. 

Prvo nije bio upoznat sa činjenicom da stanovnici SAD moraju mnogo da plate testiranje, a zatim i samo bolničko lečenje.

Zatim, da će se korona pobediti za samo nekoliko meseci, i to u periodu kada se epidemiološka situacija u SAD pogoršavala.

Ali je možda najpoznatija njegova izjava da treba da se prekine sa testiranjem ljudi da bi se smanjio broj obolelih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku