HAOS U VAŠINGTONU: Bilans sukoba Trampovih pristalica i Antifa, policajci zasuti ciglama i flašama (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2020. u 07:51

TOKOM protesta u Vašingtonu izbili su sukobi pristalica desničarske grupe „Ponosni momci“ i levičarske Antife.

ХАОС У ВАШИНГТОНУ: Биланс сукоба Трампових присталица и Антифа, полицајци засути циглама и флашама (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP Photo

 Mediji prenose da je u sukobima pristalica i protivnika američkog predsednika Donalda Trampa nekoliko osoba povređeno i više od 20 uhapšeno.

„Dejli mejl“ navodi da su četiri osobe izbodene tokom nereda u Vašingtonu.​

Pozivajući se na lokalne zvaničnike, „Foks 5“ izveštava da su najmanje 23 osobe uhapšene, a da je osam prebačeno u bolnicu.

​Protesti su tokom popodneva bili relativno mirni. Međutim, kasnije tokom noći, počele su da se izdvajaju manje grupe sa obe strane koje su se sukobile.

Na video-snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se da su pristalice Antife gađale policiju flašama, ciglama i drugim predmetima.

​Istovremeno, i u Olimpiji, glavnom gradu savezne države Vašington, izbili su sukobi članova „Ponosnih momaka“ i Antife, a jedna osoba je ranjena u pucnjavi.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!