TRAMPOVA UDARNA PESNICA: Ne odustaje od borbe protiv izborne prevare, ona će biti njegov specijalac

Novosti online

19. 12. 2020. u 21:29

PREMA pisanju „Njujork tajmsa“, advokat i bivša pomoćnica okružnog tužioca u Teksasu Sidni Pauel posetila je sinoć Ovalni kabinet. List navodi da predsednik Donald Tramp razmatra da je imenuje za specijalnog tužioca za izbornu prevaru.

ТРАМПОВА УДАРНА ПЕСНИЦА: Не одустаје од борбе против изборне преваре, она ће бити његов специјалац

Foto: Tanjug/AP

Prema rečima Megi Haberman, dopisnice „Njujork tajmsa“ iz Bele kuće, sastanku su prisustvovali general Majkl Flin i Rudi Đulijani.

Bivša pomoćnica okružnog tužioca u Teksasu i advokat Sidni Pauel podnela je ranije tužbu na 104 strane zbog, kako tvrdi, masovne prevare birača na izborima za predsednika SAD u Džordžiji.

Za Bajdenovu pobedu u pojedinim državama Pauel je još ranije okrivili glasačke mašine „Dominion“ i softver za glasanje „Smartmatika“.

Pauelova je registrovani vojni advokat. Svojevremeno je bila branilac Majkla Flina.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?