NEMOJTE DA PRAVITE DAN ŽALOSTI ZA AMERIKANCE: Iranski ministar zapretio Trampu

Tanjug

31. 12. 2020. u 21:25

IRANSKI ministar spoljnih poslova Muhamed Džavad Zarif danas je optužio predsednika SAD Donalda Trampa da je hteo da lažira podatke kako bi napao Iran i obećao da će se Teheran braniti silom, ako treba.

НЕМОЈТЕ ДА ПРАВИТЕ ДАН ЖАЛОСТИ ЗА АМЕРИКАНЦЕ: Ирански министар запретио Трампу

Foto: Depositphotos

Zarif je na Tviteru napisao da "umesto da se bori protiv korone u SAD, Donald Tramp baca milijarde da bi leteli bombarderi B-52, šalje armade u naš region. Obaveštajni podaci iz Iraka ukazuju na zaveru da se lažiraju podaci kako bi se ušlo u rat".

Istovremeno, vojni savetnik iranskog Vrhovnog vođe upozorio je Trampa da "ne napravi od Nove godne dan žalosti za Amerikance", preneo je Rojters.

Američka vojska je doterala B-52 bombardere na Bliski istok kako bi pokazali silu Iranu, jer B-52 ima potencijal da nosi nuklearno oružje, a istovremeno je poslala nuklearne podmornice u Zaliv, prema izveštajima medija na koje se poziva Rojters.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!