GO DO POJASA I ROGOVI NA GLAVI: Evo ko je misteriozni muškarac koji je glavna zvezda upada u Kongres! (VIDEO)

Novosti online

07. 01. 2021. u 15:57

MISTERIOZNI muškarac sa rogovima na glavi koji je privukao najveću pažnju novinara tokom sinoćnjeg upada u Kongres zapravo je Džejk Andželi, poznatiji kao "Kjuanonov šaman".

ГО ДО ПОЈАСА И РОГОВИ НА ГЛАВИ: Ево ко је мистериозни мушкарац који је главна звезда упада у Конгрес! (ВИДЕО)

Foto: EPA

Fotografije i snimci upada Trampovih pristalice u zgradu Kongresa sinoć su obišle ceo svet.

Iako je na slikama i snimcima iz Kongresa bilo mnogo upečatljivih prizora, jedan od pripadnika Trampovih pristalica koji je privukao najveću pažnju je muškarac u 30-im godinama lica obojenog u boje američke zastave, koji je na glavu nosio krznenu kapu s rogovima.

Kako piše Si-En-En, radi se o Džejku Angeliju, koji je poznatiji kao QAnonov šaman. Podsetimo, Kjuanonje  teorija zavere koju je iznedrio Trampov četverogodišnji mandat u Beloj kući.

Sledbenici te teorije zavere veruju da je grupa pedofila koji obožavaju Sotonu ušla u najviše redove američkih vlasti, a protiv njih se bori Donald Tramp.

Angeli je juče, nakon što je s ostatkom Trampovih pristalica nasilno upao u zgradu američkog Kapitola, tumarao po zgradi noseći američku zastavu pričvršćenu na koplje i megafon. U jednom je trenutku snimljen kako bez majice stoji na govornici Senata.

Angelijeva Fejsbuk stranica prepuna je objava u kojima širi Kjuanonove teorije zavere, pri čemu neke od objava imaju prilično nasilan sadržaj.

- Nema nade da ćemo preživeti napad neprijatelja sve dok ne povešamo izdajice koji se skrivaju među nama - stoji u jednog od objava. Jedna od fotografija na Angelijevoj Fejsbuk stranici prikazuje ga u krznu i s rogovima, pri čemu u rukama ima pušku.

Angeli je poslednjih meseci redovno posećivao Trampove skupove u Arizoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (4)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor