ZA ŠTA SE TO KIM SPREMA? Lider Severne Koreje naredio povećanje vojne moći

Tanjug

13. 01. 2021. u 07:59

SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un pozvao je na povećanje vojne moći i veću sposobnost odvraćanja od nuklearnog rata, prenela je državna novinska agencija KCNA, na završetku retkog kongresa vladajuće Radničke partije nakon osam dana političkih rasprava.

ЗА ШТА СЕ ТО КИМ СПРЕМА? Лидер Северне Кореје наредио повећање војне моћи

Foto Tanjug

- Moramo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo još više povećali sposobnost odvraćanje od nuklearnog rata time što gradimo najjaču vojnu spremnost - rekao je Kim, zaključujući kongres, prenosi Rojters, pozivajući se na KCNA.

Kim je prošle nedelje rekao da će proširiti vojnu spremnost kako bi bolje branio zemlju i pozvao na "postavljanje državnih odbrambenih sposobnosti na mnogo viši nivo".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!