FEJSBUK U ODBRANI AMERIČKOG INTERVENCIONIZMA: Rogozin kritikovao SAD ambasadora, usledila sramna cenzura (FOTO)

Novosti online

24. 01. 2021. u 15:57

Društvena mreža Fejsbuk deblokirala je objavu direktora „Roskosmosa“ Dmitrija Rogozina u kojoj je kritikovao bivšeg američkog ambasadora u Rusiji Majkla Makfola, ali nije uklonio ograničenje na mogućnost objavljivanja novih poruka, napisao je Rogozin na svom kanalu na Telegramu.

ФЕЈСБУК У ОДБРАНИ АМЕРИЧКОГ ИНТЕРВЕНЦИОНИЗМА: Рогозин критиковао САД амбасадора, уследила срамна цензура (ФОТО)

Foto: Yuri Kochetkov/Pool Photo via AP, file

- Fejsbuk je deblokirao stranicu (objavu) koju su prethodno uklonili njihovi administratori, ali su ažuriranja i dalje zatvorena - napisao je Rogozin.

Ranije je saopšteno da je administracija Fejsbuka blokirala Rogozinu mogućnost da naredna 24 sata objavljuje nova saopštenja i sakrila od korisnika njegovu objavu u kojoj je kritikovao Makfola.  

Ranije je Makfol na tviteru kritikovao demokratiju i liberalizam u Rusiji.

Rogozin je odgovorio na ove kritike na svojoj stranici na fejsbuku.

- Ranije su anglosaksonci želeli da nas pretvore u banana-državu, nazivali nas „benzinskom pumpom“, a sada nam predlažu ime svog ljubimca i agenta. Da ti kažem Majkl, kao ambasador ambasadoru, vi, gospodo Amerikanci, skroz ste obezobrazili. Ne ponašajte se kao učitelji - napisao je Rogozin, dodavši da će sama rešavati svoje unutrašnje stvari.

Nakon ovog posta, Rogozinov nalog je bio blokiran.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (3)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!