ERDOGAN POHVALIO PODMLADAK SVOJE STRANKE: Svaka čast zbog toga što ne pripadate LGBT populaciji

Tanjug

02. 02. 2021. u 17:19

PREDSEDNIK Turske Redžep Tajip Erdogan pohvalio je podmladak svoje vladajuće AK stranke, jer, kako je naveo, nosi slavnu istoriju nacije i nije LGBT omladina.

ЕРДОГАН ПОХВАЛИО ПОДМЛАДАК СВОЈЕ СТРАНКЕ: Свака част због тога што не припадате ЛГБТ популацији

Foto: EPA

U Istanbulu su u subotu uhapšena četvorica studenata zbog umetničkog dela koje je navodno kombinovalo LGBT simbole sa slikom jednog islamskog sajta.

Posle Erdoganovog govora održani su protesti, preneo je BBC.

U ponedeljak je privedeno ukupno 159 ljudi, više nego bilo kada ranije tokom višenedeljnih demonstracija, iako je oko 100 pušteno sutradan. Homoseksualnost je legalna u Turskoj, ali je zvanično suprotstavljanje LGBT zajednici poraslo poslednjih godina.

Marš ponosa u Istanbulu bio je zabranjen pet godina zaredom do 2019, a zbog kovid-19 nije održan ni 2020. godine.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!