BARAK OBAMA RAZBIO NOS SAIGRAČU: Bivši predsednik SAD objasnio šta ga je "izbacilo iz takta" kada je bio u srednjoj školi

Tanjug

24. 02. 2021. u 23:12

BIVŠI predsednik SAD Barak Obama otkrio je da je kao srednjoškolac razbio nos košarkaškom saigraču, jer ga je ovaj opsovao na rasnoj osnovi u svlačionici u školi.

БАРАК ОБАМА РАЗБИО НОС САИГРАЧУ: Бивши председник САД објаснио шта га је избацило из такта када је био у средњој школи

Foto: EPA

Obama je, tokom podkasta sa rok zvezdom Brusom Springstinom, prvi put progovorio o incidentu koji se dogodio dok je bio u srednjoj školi.

- Kada sam bio u srednjoj školi, imao sam prijatelja. Igrali smo košarku zajedno. U jednom trenutku smo se zakačili i nazvao me je pogrdno. Prvo, to što je rekao ne postoji na Havajima, zar ne? To je jedna od onih stvari kada neko izgovori reč za koju možda nije ni svestan šta predstavlja, ali ono što je znao, to je da može da me povredi ako izgovori to - rekao je Obama, a preneo Njujork post.

Bivši predsednik SAD se prisetio da je odmah nasrnuo na druga.

- Skočio sam na njega, udario ga u lice i razbio mu nos. Bili smo u svlačionici. Rekao sam mu da me više nikad ne nazove na taj način - kazao je Obama.

Nakon što je čuo priču, Springstin je Obami odgovorio sa "dobro si uradio".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!