EKSPLOZIJA NA IZRAELSKOM BRODU: Rastu napetosti na Bliskom istoku nakon američkog napada na Siriju (VIDEO)

Tanjug

27. 02. 2021. u 07:06

NA IZRAELSKOM teretnom brodu koji je plovio sa Bliskog istoka, dogodila se eksplozija, kojoj se još uvek ne zna uzrok, što je izazvalo zabrinutost za bezbednost brodova koji plove u tom regionu u jeku porasta napetosti na relaciji između SAD i Irana.

ЕКСПЛОЗИЈА НА ИЗРАЕЛСКОМ БРОДУ: Расту напетости на Блиском истоку након америчког напада на Сирију (ВИДЕО)

Foto: Depositphotos

U saopštenju Službe za pomorske operacije Velike Britanije, brod i posada su bezbedni, ali primorani da uplove u najbližu luku u Omanskom zalivu, prenosi AP.

Ovaj incident je podsetio na leto 2019. godine kada se na istom području dogodio niz napada za koje je američka mornarica optužila Iran, što je zvanični Teheran to negirao.

U međuvremenu, američki predsednik Džo Bajden je naredio bombardovanje lokacija koje kontrolišu proiranske snage u Siriji, pokušavajući istovremeno da oživi nuklearne pregovore sa Iranom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!