NAVALJNI ŠTRAJKUJE GLAĐU U ZATVORU: Opozicionar postavio zahteve, evo šta traži

Tanjug

31. 03. 2021. u 17:48

VOĐA ruske opozicije Aleksej Navaljni koji se nalazi u zatvoru objavio je da će stupiti u štrajk glađu s namerom da ubedi zatvorsku upravu da mu omogući odgovarajuću medicinsku negu.

НАВАЉНИ ШТРАЈКУЈЕ ГЛАЂУ У ЗАТВОРУ: Опозиционар поставио захтеве, ево шта тражи

Foto: Pres služba suda

Ova vest se danas pojavila na Instagram nalogu Navaljnog, preneo je Rojters.

- Proglašavam štrajk glađu sa namerom da se zakon poštuje i da se doktoru koga ja odaberem dozvoli poseta - navodi se u komentaru ispod kojeg je potpisan Navaljni, a objavili su ga njegovi advokati.

Navaljni služi zatvorsku kaznu od dve i po godine, a nedavno je na njegovoj internet stranici objavljeno da ga zatvorski čuvari podvrgavaju mučenju tako što mu ne dozvoljavaju da spava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!