TRAMP JUNIOR KUPIO KUĆU NA FLORIDI: Ima šest soba i 11 kupatila i vredi 9,7 miliona dolara

Tanjug

01. 04. 2021. u 18:10

DONALD Tramp mlađi i njegova devojka Kimberli Gilfojl postali su vlasnici kuće na Floridi vredne 9,7 miliona dolara.

ТРАМП ЈУНИОР КУПИО КУЋУ НА ФЛОРИДИ: Има шест соба и 11 купатила и вреди 9,7 милиона долара

Foto: EPA/Tviter

Palm Bič Post izveštava da je par ove nedelje kupio vilu sa šest spavaćih soba i 11 kupatila u gradu Džupiter, na oko 32 kilometra od kompleksa Mar-a-Lago u kojem žive bivši predsednik Donald Tramp i bivša prva dama Melanija Tramp.

Kuća se nalazi u ekskluzivnoj i zatvorenoj zajednici Admirals Kov, koja ima 888 kuća i na interkontinentalnom je plovnom putu.

Osim cene kuće novi stanovnici moraju da plate članarinu od 195.000 američkih dolara. Zajednica ima marinu koja može da primi velike jahte, 45 rupa za golf i teniske terene.

Tramp mlađi (43) je izvršni potpredsednik Trampove organizacije, porodične poslovne grupe. Gilfojl (52) je bivša novinarksa Foks Njuz i bivša supruga Gevina Njusoma, kalifornijskog demokratskog guvernera. Oboje su aktivni u politici na strani republikanaca. Par se zabavlja oko tri godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!