SCENE STRAVE U OBDANIŠTU: Brazilski tinejdžer izbo na smrt troje dece i dva radnika, pa pokušao da se ubije! (FOTO+VIDEO)

srna

04. 05. 2021. u 22:01

BRAZILSKI tinejdžer izbo je na smrt troje dece i dva radnika u obdaništu na jugu zemlje, a nakon toga je savladan, rekli su zvaničici.

СЦЕНЕ СТРАВЕ У ОБДАНИШТУ: Бразилски тинејџер избо на смрт троје деце и два радника, па покушао да се убије! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Opštinski sekretar obrazovanja Žizela Herman opisala je "horor scenu" u obdaništu u mestu Saudades, u državi Santa Katarina.

Ona je rekla da su među žrtvama nastavnica i jedan asistent učitelja, kao i da će druga deca morati u bolnicu.

Lokalni zvaničnik Silvija Fernandes dos Santos je rekla da se napad dogodio u 10.00 časova po lokalnom vremenu.

Napadač je prebačen u policiju nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo.

- Pokušao je da se ubije, ali nije uspeo. Prebačen je u najbližu bolnicu. Ljudi su pobesnili i hteli su da uzmu pravdu u svoje ruke - rekla je Silvija Fernandes.

Drugi detalji za sada nisu poznati. Ranije je javljeno da je napadač ubio troje dece i jednog nastavnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak