MRAČNE VESTI ZA AMERIKANCE: Ruski pukovnik otkrio u kakvom je stanju armija SAD - Ne shvataju da greše!

Novosti online

11. 05. 2021. u 09:45

PUKOVNIK Viktor Baranec govorio je o stvarnom stanju stvari u američkoj vojsci, koja sebe naziva najjačom na svetu. Ispostavlja se da se "nepobediva" vojska dugo suočavala sa krizom.

МРАЧНЕ ВЕСТИ ЗА АМЕРИКАНЦЕ: Руски пуковник открио у каквом је стању армија САД - Не схватају да греше!

Foto: Depositphotos/Printscreen

Država oružanih snaga SAD-a se nedavno približila kritičnoj tački. Većina vojne tehnike je zastarela, a samim tim i u kvaru. Nema dovoljno resursa za izvršavanje zadataka postavljenih od strane komande, pa se jedinice smanjuju.

Ne postoji ništa što bi podržalo vojsku. Uprkos tome, Amerikanci i dalje sebe smatraju „nepobedivim“ i čak ni ne shvataju da greše. Baranec je američku vojsku uporedio sa čovekom čija je jedna ruka puna snage, a druga visi zbog distrofije. Možete to razmotriti na primeru jednog slepog oka i noge koja se kreće štakom.

- Što se tiče broja oružja, Sjedinjene Države znatno zaostaju za Ruskom Federacijom, koja pokazuje naprednu tehnologiju koja je modernizovana u poslednjih 10 godina. Amerikanci shvataju da sav otpad mora biti odbačen, pa opskrbljuju svoje saveznike u Evropi - rekao je penzionisani pukovnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub