TAJNA JE U NAČINU SLAGANJA: Krompir iz rerne na DRUGAČIJI NAČIN - a sve sastojke verovatno i sad imate u kuhinji
05. 02. 2023. u 09:00
KROMPIR zaista može da se pravi na mnogo načina. Zato isprobajte i ovu varijantu
Povezane vesti
PRAVI GURMANSKI RUČAK: Zapečeni krompir sa sirom i slaninom
Jela sa krompirom nam nikada neće dosaditi.
02. 12. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
NAPRAVITE DOMAĆI MASLAC: Recept je vrlo jednostavan, a ukus kupovnog ne može ni da parira ovakvom puteru
Ako volite da jedete maslac i imate ga stalno u frižideru, nije naodmet da vam otkrijemo kako da ga napravite kod kuće od samo dva sastojka.
10. 01. 2025. u 14:00Novosti online
RECEPT ZA DOMAĆU PILEĆU SUPU: Toplo jelo na kašiku kome malo ko može da odoli
Domaća pileća supa uvek prija stomaku, pre svakog glavnog obroka.
10. 01. 2025. u 13:00Novosti online
MAFINI SA JABUKAMA I ORASIMA: Savršena kombinacija mirisa i ukusa (VIDEO)
Mafini su uvek pravi izbor kada želite nešto ukusno i brzo, a još kada im dodate sočne jabuke i hrskave orahe, dobijate pravi mali raj za nepce.
10. 01. 2025. u 11:00Novosti online
TRADICIONALNE PUNJENE PAPRIKE: Jedno od omiljenih domaćih jela
Napravite na ovaj način i uživaćete u savršenom ukusu.
10. 01. 2025. u 09:00Novosti online
KAKO DA VAM UŠTIPCI NE BUDU MASNI: U testo dodajte samo jedan sastojak i neće upiti ni kap ulja
Uštipci su čest izbor za doručak na našim prostorima. Obično ih domaćice služe uz sir i kajmak, a ponekad i uz domaći džem. Međutim, dešava se da budu previše masni i da čak ni ubrus na kojem su se uštipci cedili ne pomaže. Međutim, postoji nekoliko načina koji će vam pomoći da prženo testo ne upije ni kap masti ili ulja.
10. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Komentari (0)