IDEALAN RECEPT ZA BRZ RUČAK: Danas spremamo zapečenu testeninu sa mesom (VIDEO)
LAKA i brza priprema ručka
Foto: Bakina kuhinja
ZAPEČENA TESTENINA - potrebno je:
300 g testenine po izboru
1 glavica crnog luka
soli, bibera
200 g sira
2 kašike kisele pavlake
2 jajeta
100 ml mleka
3 kašike rendanog kačkavalja
ulje
Foto: Bakina kuhinja
ZAPEČENA TESTENINA - priprema:
Luk iseckati, pa ga propržiti na ulju, dodati mleveno meso i dinstati 15 min. Dodati soli i bibera.
Testeninu obariti, pa iscediti. Dodati mleveno meso. U činiju razbiti jaja, dodati sir, mleko pavlaku i kačkavalj. Pleh podmazati uljem, pa sipati testeninu sa mesom. Odozgo izliti jaja, i protresti tepsiju da padne između testenine i pavlake.
Odozgo možete dodati još malo rendanog kačkavalja. Peći oko 45 minuta da ispari tečnost i lepo se zapeče. Uživajte u fantastičnom ukusu.
Preporučujemo
POSNE PAPRIKE SA PROSOM: ''Ovako ukusne još nisam jela''- poručuje baka ( VIDEO)
26. 06. 2023. u 09:00
UKUSNE ŠUFNUDLE OD KROMPIR TESTA: Recept za svaki dan! (RECEPT/VIDEO)
24. 06. 2023. u 07:00
UKUSNE POGAČICE SA SIROM OD PAUČINA TESTA: Slano pecivo koje će ukućani obožavati
15. 06. 2023. u 16:55
TRAMP DONEO ODLUKU: Povlači ambasadore i diplomate iz okruženja Srbije
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Donalda Trampa povlači skoro 30 karijernih diplomata sa ambasadorskih i drugih visokih pozicija u diplomatskim predstavništvima SAD u svetu.
22. 12. 2025. u 10:32
RUSI ĆE NAPASTI EU MNOGO RANIJE: Veliko upozorenje iz Ukrajine, poznata godina i glavna meta
RUSIJA je pomerila svoje planove za direktnu agresiju sa 2030. na 2027. godinu, a Evropa je sve glasnija o riziku od direktnog sukoba, u kojem bi se baltičke države mogle naći pod okupacijom.
20. 12. 2025. u 09:41
KAKO DANAS IZGLEDA ALjOŠA VUČKOVIĆ Glumica objavila snimak iz pozorišta: "Veliki i dobri naš!"
GLUMICA Dragana Mićalović dirnula je pratioce objavom na društvenim mrežama, gde je podelila emotivan snimak legendarnog glumca Aljoše Vučkovića iz pozorišta. Na videu se vidi kako glumac peva na sceni.
28. 12. 2025. u 08:48
Komentari (0)