MANČMELOU PO BAKINOM RECEPTU: Poslastica koju svi volimo
18. 04. 2024. u 11:40
Moguće je da napravite domaći mančmelou kome niko neće odoleti.
Povezane vesti

POSLASTICA KOJA SE NE PEČE: Solunske štanglice se prosto tope u ustima
Savršeno ukusan voćni fil između dve oblande.
19. 03. 2025. u 16:00

KREMASTO I SOČNO: Čokoladna lazanja kolač koji se ne peče
Čokoladna lazanja je kremast i sočan kolač koji se topi u ustima.
09. 03. 2025. u 16:00

KOLAČ SNEGULJICA: Najkremastija poslastica koja se sprema za 15 minuta (VIDEO)
Spoj piškota, bele čokolade i kokosa, za sve ljubitelje vanile i laganijih kolača, prava je poslastica za celu porodicu.
27. 02. 2025. u 12:30Jovana Vasić

JUGOSLOVENSKI KOLAČ: Najukusnija starinska poslastica, koja je bila nezaobilazana na trpezi (VIDEO)
Bez ovog kolača nije moglo da prođe slavlje u staroj Jugoslaviji. Pravi se od jednostavnih sastojaka, a savršeno je ukusan.
26. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

RECEPT ZA ČUVENE PADOBRANCE: Slatkiš koji je obeležio svačije detinjstvo
Budući da za njegovu pripremu nije potrebno mnogo skupih sastojaka, često je bio izbor naših baka, naročito tokom hladnih zimskih dana. Poznati su po svojoj laganoj i kremastoj teksturi, ali i postupku pripreme koja ne zahteva mnogo umeća niti vremena.
22. 01. 2025. u 14:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

ČOKOLADNI ROLAT SA VIŠNJAMA: Slatka simfonija ukusa koja osvojiti sva vaša čula
Čokoladni rolat sa višnjama je jednostavan za pripremu, kremast je i lagan.
02. 04. 2025. u 11:30

ČORBA OD KOPRIVA: Lekovito i preukusno jelo, idealno za jačanje imuniteta
Čorba od kopriva je pravi izbor za sve one koji su malokrvni, oporavljaju se od bolesti, ali i za jačanje organizma. Posebno u proleće.
02. 04. 2025. u 10:00

FENOMENALAN RUČAK: Piletina na lovački način, užitak u ukusu i aromi
Piletina na lovački način je jelo uz koje možete poslužiti prilog koji vam odgovara, pirinač, krompir pire, njoke, špagete, i uživajte u ručku koji je za čistu desetku.
02. 04. 2025. u 08:30

MASONICA: Staro crnogorsko jelo, lako i brzo se sprema
Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom.
02. 04. 2025. u 07:00

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00
Komentari (0)