POSNI NAMAZ OD PASULJA: Recept za kremasti, zdrav namaz od namirnice koju svi vole
29. 04. 2024. u 09:00
Napravite posni namaz od pasulja koji možete da služite sa hlebom, ali i kao umak uz neke grickalice.
Povezane vesti

POSNE ĆUFTE OD PASULJA: Sočno jelo koje će na Svetog Nikolu da oduševi sve za stolom
Uz posne ćufte od pasulja, niko neće primetiti da nema mesa na slavi. Vrlo su ukusne i idealne za slavsku trpezu.
16. 12. 2024. u 13:00

POSNA PICA: Toliko je ukusna da ćete je stalno praviti
Ukoliko preferirate vegansku ishranu ili postite, predlažemo vam recept za picu koja je dovoljno lagana, ali i hranjiva zahvaljujući nutritivnom bogatstvu njenih sastojaka.
14. 12. 2024. u 13:00

RECEPT ZA POSNI HLEB: Mekan kao duša, a pun ukusnih semenki
Posni hlebovi su pravo olakšanje zbog njihove brze i jednostavne pripreme.
11. 12. 2024. u 07:00

POSNA SAHER TORTA: Ukrasiće svaku svečanu i slavsku trpezu, a svi će vam tražiti recept
Posna saher torta je manje kalorična verzija klasične saher torte. Pravi se na bazi biljnog ulja i ima dosta kakaa, čiste crne čokolade, a umesto mleka se stavlja kokosovo mleko.
01. 12. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike

TOPLA ČOKOLADA: Najbolji recept za omiljeni napitak
Topla čokolada je jedan od omiljenih napitaka tokom hladnijeg perioda godine. Ukusna i topla, čokolada spremljena na ovaj način ne samo da nas greje i krepi, već nam i popravlja raspoloženje budući da čokolada sadrži serotonin - hormon sreće.
04. 03. 2025. u 14:00Jovana Vasić

JEDINSTVENA KOMBINACIJA UKUSA: Salata od rukole i belog luka
Ova salata je primer savršeno balansiranog kombinovanja intenzivnih aroma i ukusa poput belog luka i rukole.
04. 03. 2025. u 13:00Novosti online

POSNE PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Uživajte u omiljenoj poslastici i u danima posta
Ovako pripremljene mogu stajati i dva dana, tanke su i ukusne kao da su mrsne.
04. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

PIRE OD POVRĆA SA KOBASICOM: Tradicionalno holandsko jelo idealno za gurmane
Probajte pire na malo drugačiji način.
04. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

Komentari (0)