JEDNOSTAVNI RECEPT ZA KESTEN PIRE: Jesenja poslastica koja će vas oduševiti
01. 10. 2024. u 08:00
Jedino što će vam oduzeti vreme prilikom pripreme kesten pirea jeste ljuštenje. Ali sve ima svoju cenu. Na ljuske će vam otići oko 30 odsto mase, pa ukoliko želite da napravite veću količinu kesten pirea, uzmite to u obzir.
Povezane vesti
RECEPT ZA KESTEN PIRE: Jesenji slatkiš koji nas uvek iznova oduševljava
MIRIS pečenog kestena malo koga može ostaviti ravnodušnim, a jedna od omiljenih poslastica mnogih jeste kesten pire.
02. 10. 2025. u 20:32
Najnovije iz rubrike
PASULJ KOJI GOVORI 10 JEZIKA: Isprobajte tradicionalni recept sa kojim ne možete pogrešiti (VIDEO)
PONOSNO se vraćamo jelu koje nas je othranilo!
13. 12. 2025. u 16:00
TAJNA SAVRŠENOG PREBRANCA: Kako da pasulj ostane sočan i kremast čak i trećeg dana nakon pripreme
SVI smo ovo iskusili - pasulj prebranac koji je prvog dana bio kralj trpeze, a već sutradan postao razočaranje. Ali, zamislite da postoji način da ovo omiljeno tradicionalno jelo ostane sočno, kremasto i puno ukusa danima nakon pripreme. Da, moguće je, i tajna ne leži u skupim sastojcima, već u tehnici koju su mnogi zaboravili.
13. 12. 2025. u 13:50
ČAROBNI RECEPT ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Zaboravićete na meso pri prvom zalogaju! (VIDEO)
OVO je recept za punjene paprike za pamćenje!
12. 12. 2025. u 12:00
POSNE KORPICE SA AJVAROM: Jednostavne i preukusne
Ako tražite ideju za brzo, ukusno i potpuno posno slano predjelo, ove korpice sa ajvarom su savršen izbor. Hrskave, aromatične i pune ukusa, odlično pristaju uz posnu slavsku trpezu, ali i kao lagani doručak ili večera.
12. 12. 2025. u 10:00
PEČENI ŠARAN: Tradicionalni specijalitet za svaku priliku
Sočan, mirisan i lepo karamelizovan, pečeni šaran je jedno od onih jela koje se rado priprema kada želimo da obradujemo porodicu i goste. Uz jednostavnu pripremu i nekoliko aromatičnih sastojaka, ovaj recept donosi bogat ukus i prelepu prezentaciju za svaki sto.
12. 12. 2025. u 09:00
Komentari (0)