KAKO DA BRZO UKLONITE SVE MIRISE POSLE SPREMANJA HRANE: Oba sastojka imate u kući
Neprijatni mirisi tokom kuvanja su redovna pojava, ali postoji izvrstan trik sa vodom i sirćetom, pomoću kog ćete neutralisati svaki ružan miris.

Foto: Shutterstock
Bilo da pohujete, pržite ribu ili kuvate nešto, neprijatni mirisi su česta pojava i najgore od svega je kada se uvuku u garderobu, kosu i nameštaj. Međutim uz trik sa sirćetom i vodom takvi mirisi će biti prošlost.
Sve što treba da uradite je da u šerpici ili džezvi pomešate 3 kašike alkoholnog sirćeta i čašu vode. Ovu mešavinu kuvajte nekoliko minuta i neutralisaće neprijatne mirise koji su se proširili kuhinjom.
(stvarukusa)
Preporučujemo

NAMAZ OD ORAHA: Slasan i aromatičan, idealan kao prilog raznim jelima
10. 11. 2024. u 08:30

RECEPT ZA ŠERBET: Napitak koji će vas ugrejati, a možda i smiriti kašalj
06. 11. 2024. u 18:58

LIKER OD MANDARINE: Osvežavajući aperitiv za sve ljubitelje slatkih pića
12. 11. 2024. u 18:54

JEDNA OD NAJBLIŽIH TRAMPOVIH SARADNICA ŠOKIRALA: Vanzemaljci postoje, podelićemo istinu sa narodom
DIREKTORKA nacionalne obaveštajne službe (DNI) Tulsi Gabard rekla je da veruje u postojanje vanzemaljaca, ali je istakla da mora da bude "oprezna" u vezi s onim što iznosi u javnost, budući da ima pristup velikom broju poverljivih informacija.
06. 08. 2025. u 17:35

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

"VREME JE DA SE RAT OKONČA!" Zelenski izneo tri ukrajinska zahteva za dugoročni mir sa Rusijom
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski oglasio se nakon što je dogovoren sastanak Vladimira Putina i Donalda Trampa i otkrio šta su njegovi ciljevi na mirovnim pregovorima.
07. 08. 2025. u 16:00
Komentari (0)