KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADNE TOKOM KUVANJA: Jednostavni saveti za omiljeno tradicionalno jelo
21. 11. 2024. u 09:00
Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
Povezane vesti
POSNA SARMA SA SOJOM: Ukusnija je i od mrsne, a pravi se duplo lakše
OVAJ recept nudi izdašnu i hranljivu varijantu tradicionalne sarme, u kojoj je meso zamenjeno sojom.
18. 11. 2025. u 21:09
RECEPT ZA SLAVSKU SARMU: Tradicija stara 100 godina, a miris obara sa nogu
RECEPT za slavsku sarmu se godinama prenosi, a postao je viralan jer garantuje da će biti savršeno čvrsta spolja i sočna iznutra.
08. 10. 2025. u 14:45
Najnovije iz rubrike
DOMAĆI LISNATI PRUTIĆI SA SIROM: Priprema je zanimljiva i laka, a rezultat je prava fantazija ukusa (RECEPT/ VIDEO)
PECIVO je toliko vazdušasto i mekano da se prosto lepi za prste, a svaka kora se odvaja kao list.
23. 12. 2025. u 12:00
KROASAN SA DŽEMOM: Mirisom vraća u dane detinjstva
SAVRŠENO idu uz čaj ili kafu.
23. 12. 2025. u 10:32
POSTAN PESTO OD RUKOLE I AVOKADA: Kremast, osvežavajuć i drugačiji od klasičnog
Ovaj posan pesto je savršen izbor za sve koji žele nešto novo i ukusno. Rukola mu daje karakterističnu, blago pikantnu notu, dok avokado i indijski orah obezbeđuju kremastu teksturu bez ikakvih mlečnih proizvoda. Idealan je za vreme posta, ali i za sve ljubitelje moderne, zdrave kuhinje.
22. 12. 2025. u 22:45
POSNA BAJADERA: Ovaj recept će postati centar svake trpeze (VIDEO)
BAJADERA ima i svoju posnu verziju.
22. 12. 2025. u 13:00
RECEPT ZA MAĐARSKE PRŽENICE: Po jednom sastojku se razlikuju od naših, a on potpuno menja ukus
DA li ste nekada jeli mađarske prženice?
22. 12. 2025. u 08:45
Komentari (0)