Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
Povezane vesti
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
Najnovije iz rubrike
NAJUKUSNIJI PILEĆI FILE SA SIROM I PARADAJZOM: Uživaćete u svakom zalogaju ovog jela (VIDEO)
Rolovani pileći file sa sirom i paradajzom se peče u sosu od paradajz paste i pavlake, vrlo je atraktivan, poput jela iz restorana.
23. 11. 2024. u 10:00
SALATA SA PILETINOM, ŠAMPINJONIMA I ŠARGAREPOM: Odličan prilog uz svako jelo, a brzo se sprema
Vreme je slava, a svaku slavsku trpezu možete obogatiti ukusnim salatama kakva je ova.
23. 11. 2024. u 07:00
ČUVENA MAKEDONSKA PASTRMAJLIJA: Specijalitet neodoljivog ukusa
Pastrmajlija je specijalitet kojim se ponosi makedonska kuhinja, a specifičan je za okolinu Štipa. Glavni sastojci ovog jela kojim se diči makedonska kuhinja su testo i meso.
22. 11. 2024. u 18:49
OVAJ NAPITAK JE BOMBA ZA IMUNITET: Obavezno probajte čaj od đumbira, idealan je za hladne i snežne dane
Čaj od đumbira pun je vitamina i minerala, a i dobar je za mršavljenje. Sadrži kalcijum, magnezijum, vitamine B6 i C, a bogat je gingerolom.
22. 11. 2024. u 16:30
LAGANA SUPA OD TIKVICA: Mirisna i zdrava, a popravlja dan u trenu
Od ovog povrća neutralnog ukusa mogu da se prave najrazličitija jela, a naš današnji predlog je da probate i supu od tikvica
22. 11. 2024. u 15:00
Komentari (0)