RECEPT ZA NAJLEPŠE SLAVSKE KIFLICE BEZ KVASCA: Bolje su od svakog kolača, a tajna je u jednom sastojku
16. 12. 2024. u 07:00
Idealne su za slavsku trpezu, ali i za svaki put kada želite malo drugačiji, slatki zalogaj. Pivo je tajni sastojak koji im daje neobičan šmek i pomaže da spolja budu hrskave, a iznutra mekane.
Povezane vesti

POSNE ĆUFTE OD PASULJA: Sočno jelo koje će na Svetog Nikolu da oduševi sve za stolom
Uz posne ćufte od pasulja, niko neće primetiti da nema mesa na slavi. Vrlo su ukusne i idealne za slavsku trpezu.
16. 12. 2024. u 13:00

POSNI ROLAT OD SPANAĆA: Fantastično predjelo za slavsku trpezu
Slani rolati su uvek dobro rešenje bilo da ih spremate ukućanima, ili za goste na slavi.
16. 12. 2024. u 15:00

ZA SLAVU SVETI NIKOLA NAPRAVITE ROLOVANU SKUŠU: Ne samo da lepo izgleda, već je i ukus fantastičan
Približava se jedna od najvećih srpskih slava, a to je Sveti Nikola.
15. 12. 2024. u 11:00

RECEPT ZA POSNU SLAVSKU POGAČU ZA SVETOG NIKOLU: Oduševićete goste njenim izgledom i ukusom
Sezona slava je uveliko počela, a budući da je u toku i Božićni post, treba voditi računa o svemu. A evo kako da napravite posnu pogaču, koja provereno uspeva!
17. 12. 2024. u 07:00

SLANA POSNA BAJADERA: Dekorativno, ukusno i hladno predjelo, idealno za Svetog Nikolu (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posnu slanu bajaderu koja se sprema očas posla.
18. 12. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike

TOPLA ČOKOLADA: Najbolji recept za omiljeni napitak
Topla čokolada je jedan od omiljenih napitaka tokom hladnijeg perioda godine. Ukusna i topla, čokolada spremljena na ovaj način ne samo da nas greje i krepi, već nam i popravlja raspoloženje budući da čokolada sadrži serotonin - hormon sreće.
04. 03. 2025. u 14:00Jovana Vasić

JEDINSTVENA KOMBINACIJA UKUSA: Salata od rukole i belog luka
Ova salata je primer savršeno balansiranog kombinovanja intenzivnih aroma i ukusa poput belog luka i rukole.
04. 03. 2025. u 13:00Novosti online

POSNE PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Uživajte u omiljenoj poslastici i u danima posta
Ovako pripremljene mogu stajati i dva dana, tanke su i ukusne kao da su mrsne.
04. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

PIRE OD POVRĆA SA KOBASICOM: Tradicionalno holandsko jelo idealno za gurmane
Probajte pire na malo drugačiji način.
04. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

Komentari (0)