BRZINSKI DORUČAK: Ruski uštipci od griza i mladog sira sa suvim grožđem i jabukama
28. 01. 2025. u 07:00
Ruski uštipci od griza i mladog sira sa suvim grožđem i jabukama obožavaće deca, mekani su i tope se u ustima.
Povezane vesti

DOMAĆI UŠTIPCI: Savršeni uz jogurt, sir ili pavlaku – topli, mirišu na dom i uvek nestanu za tren
Danas delimo sa vama jedan brz i jednostavan recept – domaći uštipci!
25. 06. 2025. u 07:00

SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I UŽITKA: Pita sa sirom i šunkom (VIDEO)
Mirisna, zlatno pečena i puna ukusa – pita sa sirom i šunkom je savršen spoj tradicije i užitka.
22. 06. 2025. u 07:00

LISNATE ROLNICE SA SPANAĆEM I SIROM: Hrskave, punjene i gotove za 20 minuta
Punjene rolnice od lisnatog testa sa spanaćem i sirom su savršene za ukusnu užinu ili predjelo. Brzo se prave i fantastično izgledaju na stolu.
29. 04. 2025. u 07:00

PITA SA SIROM: Uživanje u svakom zalogaju
Sirnica je mnogima omiljena, pravi se brzo i idealna je i za doručak i za večeru.
26. 04. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

NISOJSKA SALATA: Recept direktno iz Nice
Direktno sa juga Francuske, iz sunčane Nice, stiže ova lagana i ukusna salata. Tunjevina, sveže povrće i maslinovo ulje čine je savršenim izborom za letnji obrok. Gotova je za 15 minuta, a najbolje prija uz čašu hladnog belog vina.
31. 07. 2025. u 12:00

PISTAĆ TIRAMISU TORTA: Moderna nota italijanske poslastice
Klasični italijanski tiramisu dobija svežu, modernu notu uz bogati ukus pistaća. Krema od maskarpone sira, natopljene piškote i pistać pasta čine ovu tortu idealnom za ljubitelje finih, ali jednostavnih poslastica.
31. 07. 2025. u 11:00

RECEPT: Zapečena ovsena kaša sa bobičastim voćem
„Danas sa vama delimo naš omiljeni zdrav doručak – zapečenu ovsenu kašu“
31. 07. 2025. u 10:00

ŠTAŠIĆI SA MASLINAMA: Hrskava užina puna ukusa
Idealni za grickanje, druženje ili kao predjelo. Danas delimo brz i jednostavan recept koji će vas osvojiti!
31. 07. 2025. u 09:00

MIRISNA LETNJA POSLASTICA: Domaći džem od zove
PRAVI se od ostataka sirupa, a pruža potpuno novi užitak u tegli.
31. 07. 2025. u 08:00
Komentari (0)